Hur man effektivt använder Kamado Smoker

Grillning är både en konst och en vetenskapskonst, för att du måste få det rätt varje gång för att få köttet eller fisken att se frestande nog och vetenskapen eftersom grillningen måste vara exakt och rätt temperatur och värme bibehålls. Människor som har behärskat konsten att grilla perfekt är naturligtvis erkända att vara Grillmästare i sin egen rättighet.

Här är några tips att använda Kamado Smoker till perfektion men innan det några ord på utrustningen. Kamado Sumo är en grill och rökare med avancerade funktioner som en keramisk grill, termometer på locket, rostfritt stål bottenventil och skyddssköld mot flyggnistor. Du kan välja en modell enligt dina behov – en liten Kamado Sumo för intima fester eller Maxi en för tio personer eller mer.

Nästa punkt är hur man använder Kamado-rökaren effektivt.

Den senaste trenden i grillningen som har fascinerat Grillmästare från hela världen är att röka på grillen. En keramisk grill är utmärkt anpassad för ändamålet och för amerikaner speciellt är rökning och grillning invecklad ihop.

Röket ger smak, smak och ömhet som leder till mjuka, saftiga köttstycken.

Om det är rök som du vill, är Kamado-rökaren idealisk för den. Rökning kräver att grillprocessen är ”låg och långsam”, och Kamado design och tillförlitlighet är perfekt för den. Den keramiska grillen kan användas i 8 till 10 timmar i sträck, och om premiumkol används, kan processen lätt förlängas till 20 timmar för att få den autentiska och rika smaken av rökt kött.

Här är en stegvis guide för att använda den Bästa Kamado Grillen för rökning.

Först, slå på Kamado Sumo och vänta sedan en stund för att kolen ska ta på sig en glöd och bli het innan du stöter på träbiten eller rökflisen. Ställ in luftventilerna på Kamado Smoker så att interna temperaturer hålls på en jämn 120 grader.

Oavsett vilken rök köttet absorberar är i början endast när det är kallt, efter en och en halv timme när köttet är varmt och kolet har brunnit starkt för den tiden, tar köttet inte in någon mer rök. Så denna första timmen av grillning bör övervakas noggrant för att få den perfekta rökiga smaken. Detta är anledningen till att träflis endast används i början av grillningen och inte senare när träkol används främst. Formen på Kamado Smoker gör att hög luftfuktighet fastnar inuti, vilket leder till en underbar smak av rökt smaksatt kött.

Här är ett tips för att få det bästa av din rökupplevelse. Ta de träflis som du tänker använda och dra dem i en skål med vatten i ungefär en halvtimme. Vattenhalten i flisorna får röken att visas snabbare och stanna längre. För att röka kött under lång tid, använd bitar av trä istället för chips som kommer att hålla längre tid.

God matlagning och grillning!

Publicerad av kamado sumo

De bästa Kamado grillen förtjänar det bästa av tillbehör. Köp våra tillbehör för att få ut mesta möjliga av din Kamado Sumo grill. Vi erbjuder värmeavledare med ben, grillkötttermometer som kan nås från din smartphone, gjutjärnspanna och sparkaska. Tillverkad för pålitlighet och långsiktig användning.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: